E-commerce… resultaat!

REAN model voor meer resultaat met e-commerceE-commerce is meer dan het genereren van bestellingen in een webshop. Het is ook het genereren van informatie- en offerteaanvragen op een website, en andere conversies. E-commerce is dus belangrijk voor ieder commercieel bedrijf.

Om jou te helpen meer resultaat (leads en sales) te behalen met e-commerce bieden wij de volgende diensten aan, volgens het REAN model wat de bezoeker van je website of webshop doorloopt:

 

 

Reach

De Reach fase bevat alle manieren om de juiste bezoekers naar je website of webshop te leiden. Hiervoor verbeteren wij de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van je website of webshop, initiëren en verbeteren wij zoekmachine advertentie (AdWords, SEA) en affiliate marketing campagnes, en zetten we social media en social media advertising in. Ook zetten we geïntegreerde campagnes voor je op. De bijdrage van al deze kanalen aan het resultaat (leads of sales) verbeteren we daarna aan de hand van conversie attributie optimalisatie.

Engage

De Engage fase bevat alle manieren om de bezoekers van je website of webshop te ‘engagen’. Om ze langer te laten blijven, meer pagina’s en producten te laten bekijken, en ze te stimuleren de gewenste klikpaden te doorlopen. Om je engagement te optimaliseren maken wij gebruik van keyword analyses om je content te optimaliseren, conversation calendars om dynamische content te creëren, en zorgen we voor mogelijkheden om deze content op een zoekmachinevriendelijke manier in je website of webshop te integreren.

Activate

De Activate fase bevat alle manieren om de bezoekers van je website of webshop de gewenste conversie uit te laten voeren: een informatie- of offerteaanvraag, een bestelling, of een andere gewenste handeling zoals een nieuwsbriefinschrijving of social media follow. Om ervoor te zorgen dat je maximale resultaten behaalt met je website of webshop verbeteren wij deze conversie met conversie optimalisatie.

Nurture

Natuurlijk wil je dat je klanten en bezoekers terugkomen naar je website of webshop voor een nieuwe bestelling, informatie- of offerteaanvraag of andere conversie. Hiervoor optimaliseren wij je e-mail marketing en social media activiteiten, en helpen wij je hiermee sterke campagnes op te zetten.

Naast deze diensten voor bestaande websites en webshops hebben wij speciaal voor (door)startende webwinkeliers een e-commerce pakket ontwikkeld, bestaande uit webshop realisatie en optimalisatie en een webshop cursus.

Wil je meer weten over onze diensten of wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.