14 november 2018

Freelance en interim Power BI specialist

Ervaren Power BI specialist. Vertaalt data naar praktisch bruikbare inzichten

power bi specialist frans jan boon

Frans Jan Boon, Power BI specialist

Je kunt mij als Power BI specialist op freelance-, project- of interim-basis inhuren als jij meer inzichten wilt verkrijgen uit je data, en je hiervoor Microsoft Power BI gebruikt of wilt gaan gebruiken. Daarvoor benut ik mijn ruime ervaring met web en digital analytics, CRM en marketing automation, en natuurlijk met Power BI.

Power BI diensten

Als Power BI specialist help ik je met mijn kennis en ervaring bij zowel structurele als ad-hoc data analyse en rapportage vraagstukken, vooral gericht op commerciële toepassingen. Die kunnen variëren van het opschonen en modelleren van data in Power BI tot het analyseren van marketing en sales data en het opstellen van Power BI rapportages en dashboards.

Power BI expertise

Als Power BI specialist ben ik continu op zoek naar de laatste trends, ontwikkelingen en inzichten op het gebied van (marketing en sales) data analytics in het algemeen, en Power BI in het bijzonder. Daarnaast volg ik nauwgezet de ontwikkelingen op het gebied van big data, personalisatie, marketing automation, marketing en customer data management, web analytics, online gebruikersgedrag, customer journeys en conversie attributie. Deze kennis en ervaring wil ik graag met jou delen en toepassen binnen je organisatie. Ook deel ik mijn kennis en ervaring op mijn eigen blog, op toonaangevende online business websites zoals Emerce.nl en Webanalisten.nl, en als spreker op onder andere de Webwinkel Vakdagen.

Waarom ik?

Waarom zou je mij als Power BI specialist inschakelen in plaats van je eigen marketeers of een online marketing bureau? Laat mij je hiervoor 5 goede redenen geven:

  1. data rapportage en analyse is niet iets wat ik ‘erbij’ doe, het is mijn specialisatie en dagelijkse werk
  2. data rapportage en analyse is voor mij geen doel maar een middel naar meer bruikbare inzichten
  3. ik creëer impact; met mij krijgen je analyses én je organisatie een ‘boost’
  4. ik ben onafhankelijk en heb geen belang bij werkzaamheden aan je systemen of platformen
  5. ik beschik over ruime ervaring met Power BI en andere data management, rapportage en analyse tools

Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op via het mailformulier, bel mij op 06 815 118 43 of connect met mij via mijn LinkedIn profiel.

Summary
Photo ofPower BI specialist Frans Jan Boon
Name
Power BI specialist Frans Jan Boon
Website
Job Title
Power BI specialist
Company
Add to Friends
Address
Renessestraat 16,
Assendelft, Noord-Holland, 1566 KR