Freelance en interim Power BI specialist

Ervaren Power BI specialist. Vertaalt data naar praktisch bruikbare inzichten

frans jan boon

Je kunt mij als Power BI specialist op freelance-, project- of interim-basis inhuren als jij meer inzichten wilt verkrijgen uit je data, en je hiervoor Microsoft Power BI gebruikt of wilt gaan gebruiken. Hiervoor combineer ik mijn ruime ervaring met marketing, sales en business data met Power BI. Ook beschik ik over ruime kennis en ervaring met DAX, de formuletaal waarmee je binnen Power BI complexe calculaties en analyses maakt, en met Power Query en M, de tool en taal waarmee data in Power BI wordt geladen en bewerkt.

Power BI diensten

Als Power BI specialist help ik je met mijn kennis en ervaring bij zowel structurele als ad-hoc data analyse en rapportage vraagstukken, vooral gericht op commerciële toepassingen. Die kunnen variëren van het opschonen en modelleren van data in Power BI tot het analyseren van marketing, sales en business data en het opstellen van Power BI rapportages en dashboards.

Power BI expertise

Als Power BI specialist ben ik continu op zoek naar de laatste trends, ontwikkelingen en inzichten op het gebied van business intelligence in het algemeen, en Power BI in het bijzonder. Daarnaast volg ik nauwgezet de ontwikkelingen op het gebied van data management, data modelleren, data visualisatie, data analyse, en analytische talen zoals Python en R. Deze kennis en ervaring wil ik graag met jou delen en toepassen binnen je organisatie. Ook deel ik mijn kennis en ervaring op mijn eigen blog, op toonaangevende online business websites zoals Emerce.nl en Webanalisten.nl, en als spreker op onder andere de Webwinkel Vakdagen.

Waarom ik?

Waarom zou je mij als Power BI specialist inschakelen in plaats van je eigen medewerkers of een extern bureau? Laat mij je hiervoor 5 goede redenen geven:

  1. Power BI is niet iets wat ik ‘erbij’ doe, het is mijn specialisatie en dagelijkse werk
  2. Power BI is voor mij geen doel maar een middel naar meer bruikbare inzichten
  3. ik creëer impact; met mij krijgen je business én je intelligence een ‘boost’
  4. ik ben onafhankelijk en heb geen belang bij werkzaamheden aan je systemen of platformen
  5. ik beschik over ruime ervaring met Power BI en andere business intelligence tools

Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op via het mailformulier, bel mij op 06 815 118 43 of connect met mij via mijn LinkedIn profiel.