1 juni 2013

SEA

Voor meer bezoekers en conversies met Google AdWords en Bing Ads

Optimaal vindbaar zijn binnen zoekmachines is voor ieder bedrijf belangrijk. Door zowel in het niet-betaalde (organische) als in het betaalde gedeelte van zoekmachines te verschijnen creëer je maximale zichtbaarheid, vergroot je het aantal bezoekers van je website of webshop en blijf je je concurrenten voor. Daarom is het aan te raden om naast SEO ook te adverteren in zoekmachines m.b.v. Google AdWords en/of Bing Ads.

Met Google AdWords en Bing Ads bereik je doelgericht je doelgroep(en) te bereik. Advertenties worden aan bezoekers getoond die al geïnteresseerd zijn in je product of dienst, en je betaalt pas als bezoekers jouw advertenties aanklikken. Daarnaast zijn de resultaten van je SEA campagnes goed meetbaar, waardoor je precies weet hoeveel je uitgeeft aan SEA en hoeveel rendement je hierop behaalt.

Omdat Google nog altijd de meest gebruikte zoekmachine is zet ikvoor SEA vooral Google AdWords in, gevolgd door Bing Ads. Hierin zet ik nieuwe campagnes op, en onderhoud en optimaliseer ik bestaande campagnes. Door mij hierbij te richten op het ‘long tail’ (be)zoekgedrag van je doelgroep en persona’s, en te sturen op conversies en andere doelen en resultaten, behaal ik vaak een ROI van enkele honderden procenten!

Naast mijn aanpak en resultaten zijn er nog meer redenen om ons jouw SEA campagnes te laten opzetten en optimaliseren. Zo beschik ikover ervaring met SEA voor verschillende klanten binnen diverse branches, weet ik daardoor heel goed welke campagnes en advertenties goed werken en welke niet, meet ik nauwkeurig alle resultaten, help ik je waar nodig met het optimaliseren van je landing pages, en ben en blijf ik op de hoogte van de laatste SEA ontwikkelingen.

Wil je meer weten over SEA, of ben je benieuwd wat ik nog meer voor je kunnen betekenen? Kijk dan bij mijn overige diensten of neem contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.