Webshop starten

Veel van onze klanten beschikken al over een webshop, en vragen ons om de performance en resultaten hiervan te verbeteren. Andere bedrijven willen een bestaande webshop vervangen of een nieuwe webshop starten. Deze bedrijven bieden wij de volgende oplossingen:

Webshop realisatie

Samen met onze partners bouwen wij betaalbare webshops. Hiervoor maken wij veelal gebruik van open source oplossingen, en waar nodig bieden wij maatwerk. De webshop die wij voor je bouwen wordt volledig zoekmachinegeoptimaliseerd, is ‘social proof’, en is zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Uiteraard wordt de webshop compleet opgeleverd, dus inclusief de meest gebruikte betaaloplossingen, een administratiemodule, een voorraadbeheermodule, en indien nodig koppelingen met of integratie van belangrijke marketinginstrumenten zoals nieuwsbrieven en andere e-mailingen, vergelijkingssites, affiliate netwerken, social media, community functionaliteiten, etc. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Webshop optimalisatie

De meeste webshops hebben veel bezoekers die geen klant worden. Dit wordt vaak veroorzaakt doordat de ‘verkeerde’ bezoekers de shop bezoeken of doordat de shop niet geoptimaliseerd is voor conversie, en dus te weinig orders genereert. Om dit te verbeteren en te optimaliseren zorgen wij er met onder andere zoekmachineoptimalisatie, social media, social commerce en conversie optimalisatie voor dat de juiste bezoekers je webshop bezoeken én hier een order plaatsen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Webshop cursus

Om startende webwinkeliers op weg te helpen hebben wij voor opleidingsinstituut Laudius de schriftelijke cursus Eigen webshop starten ontwikkeld. Alle stappen die nodig zijn om een professionele en winstgevende webshop op te zetten worden hierin behandeld, zoals: de voorbereiding van je bedrijf en webshop, het ontwerp en de opzet van je webshop, de realisatie van je webshop, assortimentsopbouw, administratie, service en fulfilment, zoekmachinemarketing, e-mail marketing, social media marketing en affiliate marketing. Meer informatie over deze cursus vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.