Social media presence

Waarschijnlijk is je bedrijf al op een of andere manier aanwezig op social media. Want ja, die Facebook pagina en twitter account waren immers gratis en zo aangemaakt. Maar past die presence wel bij je doelgroep? En ga je daar je doelstellingen mee behalen? Misschien wel, misschien niet.

Daarom richten wij je aanwezigheid op social media waar nodig (deels opnieuw) in en breiden deze waar nodig en aan de hand van het social media plan uit met de benodigde apps, tools en andere toepassingen. Je social media content optimaliseren we aan de hand van een keyword analyse.

Daarbij kiezen we zoveel mogelijk voor bestaande media, middelen, apps en tools zodat maatwerk niet of nauwelijks nodig is en jij kosten bespaart. Als maatwerk toch nodig is dan werken we waar mogelijk samen met je vaste web developer, designer, copywriter, etc. Alleen als die niet beschikbaar zijn brengen we onze kennis, ervaring en netwerk in.

Wil je meer weten over je social media presence, of ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Kijk dan bij onze overige diensten of neem contact met ons op via het formulier aan de linkerkant van deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.