Social media plan

Je zou natuurlijk direct aan de slag kunnen gaan met social media. De mouwen opstropen en gewoon doen. Een Facebook pagina en een twitter account zijn immers gratis en zo aangemaakt. Toch?

Voor je andere marketing en sales activiteiten wil je doelstellingen zien, en een plan waarin staat hoe die behaald gaan worden en hoe de kosten worden terugverdiend. Waarom dan niet voor social media? De tijd en energie die jij en je bedrijf hierin steken zijn namelijk ook niet gratis. Natuurlijk kan je de uitvoering aan een stagiaire overlaten, want ‘die kids doen niet anders’, maar iemand die een lamp kan vervangen is ook geen elektricien.

Daarom helpen we je graag met het opstellen van een social media plan. Het resultaat is een praktisch plan van aanpak met daarin onder andere:

  • een wrap up van de relevante onderdelen en doelstellingen uit je marketing en sales plannen
  • afgeleide social media doelstellingen
  • keuze en onderbouwing (verleidings)strategieën
  • invulling tactics en tools
  • uitvoering, management en monitoring

Wil je meer weten over het social media plan, of ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Kijk dan bij onze overige diensten of neem contact met ons op via het contactformulier aan de linkerzijde van deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.