31 augustus 2017

Google Analytics trainingen

Wil je volledig gebruik kunnen maken van alle facetten van Google Analytics om je marketing en e-commerce resultaten te verbeteren? Dan biedt Add to Friends jou de volgende Google Analytics trainingen aan voor zowel beginnende als gevorderde Google Analytics gebruikers:

 

Google Analytics Fundamentals training

In deze training leer je de basisbeginselen van Google Analytics: toepassingen, dataverzameling en standaard rapportages. Voor deze training is geen kennis van Google Analytics vereist.

 

Google Analytics Marketing Insights training

In deze training leer je inzichten te verkrijgen uit Google Analytics om je bezoekers acquisitie strategie te optimaliseren door mogelijkheden te vinden om zo efficiënt mogelijk de meeste en best gekwalificeerde bezoekers te werven. Voor deze training is kennis van Google Analytics vereist op het niveau van de Google Analytics Fundamentals training.

 

Google Analytics Visitor Insights training

In deze training leer je inzichten te verkrijgen uit Google Analytics die jou helpen te begrijpen wat bezoekers doen op jouw website. Waar komen zij vandaan, waar gaan zij naar toe, welke acties doen zij daarbij, en hoe verhoudt zich dit tot de business van jou of je werkgever? Dit geeft jou een beeld van de online customer journey van de bezoekers, en daarmee van hun verwachtingen. Voor deze training is kennis van Google Analytics vereist op het niveau van de Google Analytics Fundamentals training.

 

Google Analytics Conversion Insights training

In deze training leer je inzichten te verkrijgen uit Google Analytics om te bepalen welke route de bezoekers afleggen naar een conversie (order, aanvraag, inschrijving, etc.) en om te achterhalen op welke punten zij dit conversieproces verlaten. Dit geeft jou een beeld van de knelpunten en van de verbetermogelijkheden om het aantal conversies op de website te verhogen. Voor deze training is kennis van Google Analytics vereist op het niveau van de Google Analytics Fundamentals training.

 

Alle trainingen worden in-company gegeven door een Google Analytics certified specialist en duren ieder ca. 2 uur. De kosten bedragen € 200 per training (excl. reiskosten docent), ongeacht het aantal deelnemers.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Add to Friends
Product Name
Google Analytics training
Price
EUR 200
Product Availability
Available in Stock