Freelance en interim website optimalisatie specialist

Ervaren website optimalisatie specialist. Google Partner, VWO gecertificeerd

Als website optimalisatie specialist kan je mij inhuren als jij of je opdrachtgever meer resultaten uit je website of webshop wilt halen: hogere posities in Google of meer conversies zoals aanvragen of bestellingen. Ook bij de lancering van een nieuwe website of bij aanpassingen van een bestaande website kan je mij als website optimalisatie specialist inschakelen om je website op voorhand te optimaliseren.

Website optimalisatie diensten

Website optimalisatie bestaat uit meer dan techniek, design en tekst op basis van ‘best practices’: zowel voor zoekmachines zoals Google als voor (potentiële) bezoekers en gebruikers moet een website een kwalitatief goede gebruikerservaring bieden. Alleen dan blijven zij terugkomen en ‘belonen’ zij jouw website met aanvragen of bestellingen en met hoge posities in de zoekmachineresultaten.

Website optimalisatie begint daarom met een analyse van de juiste webstatistieken en gebruikersgedrag, om te zien waar zoekmachines en gebruikers (bezoekers) tegenaan lopen en op welke punten de website dus verbeterd dient te worden. Die verbeterpunten kunnen daarna getest worden zodat je zeker weet dat deze verbeterpunten in de praktijk verbeterpunten zijn en geen ‘verslechterpunten’. Daarom kan je mij als website optimalisatie specialist inschakelen voor:

  • een goede analyse van de juiste webstatistieken en gebruikersgedrag
  • praktische conclusies en aanbevelingen voor je website of webshop
  • een praktisch uitvoerbaar website verbeterplan
  • website optimalisatie usability en A/B testen
  • website optimalisatie projectmanagement

Website optimalisatie expertise

Als website optimalisatie specialist ben ik continu op zoek naar de laatste trends, ontwikkelingen en inzichten op het gebied van website optimalisatie, SEO (zoekmachine optimalisatie), web analytics, gebruikersgedrag, consumenten psychologie, en conversie optimalisatie inclusief A/B testen en multivariate testing. Deze kennis en ervaring wil ik graag met jou delen en toepassen op je website(s). Ook deel ik mijn kennis en ervaring op mijn eigen blog, op toonaangevende online business websites zoals Emerce.nl en Webanalisten.nl, en als spreker op onder andere de Webwinkel Vakdagen.

Waarom ik?

Waarom zou je mij als website optimalisatie specialist inschakelen in plaats van je webbouwer, vormgever, copywriter, je eigen marketeers of een online marketing bureau? Laat mij je hiervoor 5 goede redenen geven:

  1. website optimalisatie is niet iets wat ik ‘erbij’ doe, het is mijn specialisatie en dagelijkse werk
  2. ik creëer impact; met mij krijgen je website resultaten én je organisatie een ‘boost’
  3. mijn website optimalisatie werkwijze is transparant, holistisch en gebaseerd en gefundeerd op data
  4. ik ben onafhankelijk en heb geen belang bij werkzaamheden aan je website of content
  5. ik ben Google Partner, Google Analytics Certified Individual, en Visual Website Optimizer Certified Partner

Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op.