Social media presentaties, trainingen en workshops

Wij zijn niet de typische social media ‘verhalenvertellers’ maar vertellen wel graag hoe je met social media commercieel resultaat kunt behalen. Al was het maar om eens een ander geluid te laten horen. Daarom delen wij bij evenementen, congressen of bijeenkomsten graag onze kennis over social media en social commerce.

Bij de roll-out van social media in je bedrijf is het soms nodig om je personeel te trainen in het gebruik van de diverse media en tools. Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. Uiteraard zijn incompany trainingen altijd maatwerk, exclusief voor het betreffende bedrijf en toegespitst op het kennisniveau van de medewerkers en op de in te zetten media en tools.

Als laatste geven wij ook workshops, waarin we de focus leggen op het behalen van commercieel resultaat met social media.

Wil je meer weten over onze presentaties, trainingen en workshops, of ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Lees dan onze blog voor meer informatie over aankomende presentaties en workshops, kijk bij onze overige diensten of neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.