Facebook fanpage

Een Facebook pagina biedt een aantal standaard functionaliteiten, waarvan het Prikbord (de ‘wall’) en Foto’s de bekendste zijn. Soms is dat voldoende, meestal niet. Dan bouwen wij je standaard Facebook pagina om naar een complete Facebook fanpage in de look en feel van jouw merk, met interactieve site of shop apps die nodig zijn om je doelstellingen te realiseren. Daarbij kiezen we zoveel mogelijk voor bestaande apps en tools zodat maatwerk niet of nauwelijks nodig is en jij kosten bespaart.

Zelf beschikken wij over een tool waarmee we gemakkelijk de volgende virale functionaliteiten aan je fanpage kunnen toevoegen:

  • een welkomstpagina in jouw look en feel, met menu en navigatie
  • een ‘fangate’ om nieuwe fans te binden en te belonen
  • ‘share to get’ om fans en bezoekers te stimuleren en te belonen voor het plaatsen een bericht op hun prikbord daarin automatisch een link naar jouw fanpage
  • ‘invite friends’ om fans en bezoekers te stimuleren en te belonen voor het uitnodigen van hun vrienden om jouw fanpage te bezoeken

Enkele voorbeelden van fanpages die we hiermee hebben ontwikkeld zijn de Facebook fanpages van Discorder.com, Willie.nl, Bobshop en Bandolera.

Wil je meer weten over Facebook fanpages, of ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Kijk dan bij onze overige diensten of neem contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.