Affiliate marketing

Affiliate marketing is een resultaat- en prestatiegerichte online marketingmethode. Een zogenoemde website publisher (ofwel affiliate) plaatst promotiemateriaal van een adverteerder (ofwel merchant) op zijn website. De publisher wordt alleen betaald als een bezoeker een vooraf gedefinieerd doel bereikt. Bijvoorbeeld een klik, lead of sale. Met affiliate marketing kan je dus online adverteren, je afzetmogelijkheden vergroten, en alleen betalen voor prestaties.

Affiliate marketing kent twee succesfactoren:

  1. Het vinden, binden, stimuleren en laten groeien van de juiste affiliates
  2. Conversie optimalisatie van de kliks, leads en sales die affiliate marketing oplevert

Door onze ruime ervaring met beiden kunnen wij voor onze klanten meer resultaat genereren met affiliate marketing. Onze ervaring met community management en social media zetten wij in bij het vinden, binden, stimuleren en laten groeien van de juiste affiliates. Onze ervaring met conversie optimalisatie spreekt voor zich.

Voor een aantal klanten beheren wij affiliate marketing programma’s die wij veelal ook voor hen hebben opgezet. Daarnaast zijn wij ook zelf actief als affiliate dus weten wij als geen ander hoe affiliates kunnen worden gevonden, gebonden en gestimuleerd om meer omzet te genereren voor jou als adverteerder.

Wil je meer weten over affiliate marketing, of ben je benieuwd wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Kijk dan bij onze overige diensten of neem contact met ons op via het formulier aan de linkerkant van deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.