Gratis marketing en sales data advies sessie

Jouw bedrijf of organisatie beschikt ongemerkt over veel marketing en sales data. Webstatistieken uit bijvoorbeeld Google Analytics, gegevens uit SEO en SEA tools, prospect- en klantgegevens in CRM systemen, data in marketing automation en CDP oplossingen, etc.

Doordat al deze data is opgeslagen in deze verschillende silo’s mis je een volledig beeld. Weet jij bijvoorbeeld welke campagnes klanten met een hoge life time value genereren? Welke advertenties hoge retourpercentages in de hand werken? Welke social media posts leiden tot een hogere brand awareness, en waar SEA kannibaliseert op SEO? Het antwoord is waarschijnlijk ‘nee’. Daarom bied ik jou een gratis marketing en sales data advies sessie aan.

Doel

Deze gratis marketing en sales data advies sessie heeft als doel jou op weg te helpen om je marketing en sales data optimaal te benutten voor het behalen van je doelen en het verkrijgen van de door jou gewenste inzichten.

Inhoud

Tijdens deze sessie bespreken we telefonisch of via Skype of Hangouts in ca. een half uur:

  1. jouw doelen en gewenste inzichten op korte en lange termijn;
  2. de marketing en/of sales data die je hiervoor (nodig) hebt;
  3. manieren om deze data optimaal te ontsluiten en te benutten;
  4. de tools en andere oplossingen die je hiervoor (nodig) hebt;
  5. manieren om deze oplossingen (kosten)efficiënt in te zetten.

Deelname

Deelname aan deze sessie is kosteloos, vrijblijvend en verplicht jou tot niets. Als ik je daarna ergens mee kan helpen dan is dat mooi meegenomen voor ons beiden, zo niet dan even goede vrienden. Uiteraard is een sessie als deze alleen zinvol als je werkt voor een bedrijf of organisatie die beschikt over marketing en/of sales data uit bijvoorbeeld Google Analytics, een email- of CRM-systeem, POS of e-commerce data, een CDP, DMP of DWH, e.d.

Aanvraag

Wil jij gebruik maken van deze gratis individuele marketing en sales data advies sessie, neem dan contact met mij op of vul het onderstaande formulier in. Vermeld in je bericht de dag(del)en waarop jij in de komende weken voor deze sessie ruimte in je agenda kunt vrijmaken.

[pirate_forms]