E-books

Als Data & Web Analist, CRO & BI Specialist ben ik continu op zoek naar de laatste veranderingen en trends op het gebied van CRO, (big) data en analytics. Deze kennis en ervaring wil ik graag met jou delen via mijn blog en de volgende gratis te downloaden e-books:

E-book Website optimalisatie en personalisatie

Het gratis e-book ‘Website optimalisatie en personalisatie’ biedt je een snelle route naar meer en betere website en webshop resultaten. Het combineert de belangrijkste zaken uit website- en conversie-optimalisatie en -personalisatie, en smeedt die samen tot één praktische benadering. Tot een aanpak die door online professionals van ieder niveau met succes kan worden toegepast.

Je kunt het e-book ‘Website optimalisatie en personalisatie’ hier gratis downloaden.

E-book Power Analytics

Het gratis e-book Power Analytics leert je hoe je met Google Analytics en Power BI nog betere website data analyses en rapportages kunt maken. In dit praktische e-book vind je alle stappen die nodig zijn om met deze twee krachtige tools nieuwe ideeën en inzichten uit je Google Analytics data te halen, en deze op een heldere en duidelijke manier te presenteren en te rapporteren. Google Analytics + Power BI  = Power Analytics!

Je kunt het e-book Power Analytics hier gratis downloaden.