6 september 2018

Downloads

Als zoekmachine- en conversie-optimalisatie specialist en webanalist ben ik continu op zoek naar de laatste veranderingen en trends op het gebied van SEO, CRO, (big) data en analytics. Deze kennis en ervaring wil ik graag met jou delen via mijn blog en de volgende gratis te downloaden e-books en checklists:

E-book Website optimalisatie en personalisatie

Het gratis e-book ‘Website optimalisatie en personalisatie’ biedt je een snelle route naar meer en betere website en webshop resultaten. Het combineert de belangrijkste zaken uit website- en conversie-optimalisatie en -personalisatie, en smeedt die samen tot één praktische benadering. Tot een aanpak die door online professionals van ieder niveau met succes kan worden toegepast.

Je kunt het e-book ‘Website optimalisatie en personalisatie’ hier gratis downloaden.

Checklist Content Optimalisatie voor SEO

In de gratis Checklist Content Optimalisatie voor SEO vind je de 40 belangrijkste punten waaraan jouw webpagina’s en andere content dienen te voldoen om door zoekmachines goed gevonden, geïndexeerd en gewaardeerd te worden. Van keywords binnen de customer journey, meta data en structured data, lay-out en UX tot directives en headings. Alle 40 punten zijn voorzien van uitgebreide toelichting.

Je kunt de Checklist Content Optimalisatie voor SEO hier gratis downloaden.

Google Analytics Implementatie Checklist

In de gratis Google Analytics Implementatie Checklist vind je de 20 belangrijkste punten waar je op moet letten bij de implementatie en inrichting van Google Analytics in zowel nieuwe als bestaande websites. Van tracking code controle tot custom segmenten inrichten, en van filters tot funnels instellen. Alle 20 punten zijn voorzien van uitgebreide toelichting.

Je kunt de Google Analytics Implementatie Checklist hier gratis downloaden.

E-book Power Analytics

Het gratis e-book Power Analytics leert je hoe je met Google Analytics en Power BI nog betere website data analyses en rapportages kunt maken. In dit praktische e-book vind je alle stappen die nodig zijn om met deze twee krachtige tools nieuwe ideeën en inzichten uit je Google Analytics data te halen, en deze op een heldere en duidelijke manier te presenteren en te rapporteren. Google Analytics + Power BI  = Power Analytics!

Je kunt het e-book Power Analytics hier gratis downloaden.