De 29 SEO trends van 2019

seo trends 2019Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker. Mogen we de 29 belangrijkste SEO trends voor 2019 zo even samenvatten? Want wie komend jaar nog steeds bovenaan in Google wil komen, moet met ontzettend veel factoren rekening houden.

Even in willekeurige volgorde: de naderende impact van Voice Search, voortdurende Google Updates, het gevaar van zero-click-searches, toegenomen belang van e-commerce platformen (Amazon, Bol), online reputatiemanagement, etc.

Wat is hype, wat is relevant? Je leest het in dit artikel op Emerce.nl, waar ik samen met een aantal collega SEO experts een bijdrage aan mocht leveren.

Veel leesplezier!

Download gratis gids en checklist ‘Content Optimalisatie voor SEO’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.