SEO trends voor 2017

SEO trends 2017“De gebruiker gaat voor, de rest volgt vanzelf.” Deze woorden zijn van Kaspar Szymanski, voormalig Google Search Quality teamlid. En daarmee verwoordt hij mooi de gemene deler van alle SEO-trends voor 2017: hoe beter de gebruikerservaring, hoe hoger de ranking.

Dit artikel op Emerce.nl geeft je een uitgebreid overzicht van maar liefst 20 belangrijke trends die het komende jaar invloed gaan hebben op de vindbaarheid van je website in zoekmachines. De input voor dit artikel is geleverd door SEO experts Romano Groenewoud (SEOgeek), Chantal Smink en Marc Thierrij (Maxlead), Nils van der Knaap (Sky Internet marketing) en Frans Jan Boon (Add to Friends).

Download gratis gids en checklist ‘Content Optimalisatie voor SEO’

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.