SEO trends voor 2017

SEO trends 2017“De gebruiker gaat voor, de rest volgt vanzelf.” Deze woorden zijn van Kaspar Szymanski, voormalig Google Search Quality teamlid. En daarmee verwoordt hij mooi de gemene deler van alle SEO-trends voor 2017: hoe beter de gebruikerservaring, hoe hoger de ranking.

Dit artikel op Emerce.nl geeft je een uitgebreid overzicht van maar liefst 20 belangrijke trends die het komende jaar invloed gaan hebben op de vindbaarheid van je website in zoekmachines. De input voor dit artikel is geleverd door SEO experts Romano Groenewoud (SEOgeek), Chantal Smink en Marc Thierrij (Maxlead), Nils van der Knaap (Sky Internet marketing) en Frans Jan Boon (Add to Friends).

Download gratis gids en checklist ‘Content Optimalisatie voor SEO’

 

Summary
SEO trends voor 2017
Article Name
SEO trends voor 2017
Description
De 20 belangrijkste trends die in 2017 invloed gaan hebben op de vindbaarheid van je website in Google en andere zoekmachines.
Author
Add to Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.