Google ranking factors 2015

Google Ranking Factors 2015Update 06-03-2016: hier vind je Google’s ranking factors voor 2016, specifiek voor Google NL.

Heel veel mensen hebben heel veel meningen over wat je wel moet doen om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google, en over wat niet werkt. Veel van die meningen zijn achterhaald of vallen in de categorie ‘broodje aap’. Gelukkig zijn er ook bedrijven die hier serieus onderzoek naar doen, en bedrijven (zoals wij) die deze informatie graag delen met hun relaties (zoals jij).

Daarom vind je onderaan deze pagina een nuttige infographic van Moz. Dit bedrijf vraagt jaarlijks enkele honderden SEO experts naar hun opinie over de belangrijkste ranking factors en doet correlatie onderzoeken om deze te staven waarbij zij data gebruiken van bekende SEO data bedrijven zoals Ahrefs.

Als bonus vind je hier een uitgebreid overzicht van alle actuele ranking factors die invloed hebben, maar ook de ranking factors die slechts mythes en aannames zijn. Sommige zijn echt hilarisch, en waarschijnlijk herkenbaar voor degenen die hun webbouwer of een andere non-SEO partij vragen om SEO advies 😉

Mocht je vragen hebben over jouw SEO in het algemeen of over deze ranking factors in het bijzonder, neem dan even contact met ons op via het contactformulier aan de linkerkant van deze pagina.

 

2015 Google ranking factors

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.