Add to Friends certified partner Visual Website Optimizer

Add to Friends is Visual Website Optimizer Certified PartnerSinds vorige maand is Add to Friends certified partner van Visual Website Optimizer. Visual Website Optimizer (VWO) is het platform wat wij al geruime tijd gebruiken voor A/B en multivariate tests binnen conversie optimalisatie projecten, naast diverse andere platformen en tools. VWO is echter een dusdanig krachtig platform dat dit ons ‘weapon of choice’ is geworden. Alleen voor enkele specifieke taken, zoals mouse tracking en on-site user research, gebruiken wij nog andere tools.

Door de vele succesvolle conversie optimalisatie projecten die wij met behulp van Visual Website Optimizer hebben uitgevoerd hebben wij inmiddels veel kennis van en ervaring met dit platform opgedaan. Deze kennis en ervaring is door Wingify, het bedrijf achter VWO, beloond met de status van certified partner.

 

 

 

Dit is niet alleen een kroon op ons werk, maar betekent ook dat wij meer en betere toegang hebben tot de resources van Wingify. Hiervan kan jij, als klant of relatie van Add to Friends, ook profiteren. Zo kunnen wij jou nu niet alleen helpen met het verbeteren van de conversie van je website of webshop (en dus het verhogen van de resultaten hiervan), ook kunnen wij bestaande gebruikers van Visual Website Optimizer helpen hun A/B of multivariate tests nog beter op te zetten. Mocht je hierover vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact met ons op via het contactformulier aan de linkerzijde van deze pagina.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.