Gratis website check en conversie scan

gratis website check en conversie scanOmdat het bijna zomer is hebben wij twee interessante aanbiedingen verzameld waarmee jij jouw website weer helemaal up-to-date en concurrerend kunt maken. Klinkt dit goed? Lees dan verder!

Eén van onze technische partners is webbouwer Webzy. Dit bedrijf bouwt websites en webshops voor het MKB en kleine ondernemers. Webzy biedt nu tijdelijk een gratis website check aan. Hierbij checkt Webzy onder andere of en in welke mate jouw website qua design en gebruiksvriendelijkheid nog aan de huidige standaarden voldoet, of deze geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten, voor zoekmachines zoals Google, en voor social media zoals Facebook. Hier lees je alle punten waarop Webzy jouw website gratis checkt.

 

 

Daarnaast hebben wij enkele maanden geleden ConversieBoost gelanceerd; dé dienst die jou helpt met je website of webshop meer leads en klanten te werven en meer sales en omzet te genereren. Om dat te vieren boden wij jou met ConversieBoost een gratis Conversie Scan aan. Dat aanbod herhalen wij tot het einde van het WK, dus tot en met zondag 13 juli 2014.

Dus wil jij nog voor het einde van het WK weten wat de 5 grootste ‘conversie killers’ in jouw website of webshop zijn die ervoor zorgen dat deze onvoldoende leads, klanten of omzet genereert, vraag dan hier de gratis Conversie Scan aan.

Ken jij bedrijven of organisaties die deze gratis website check of gratis conversie scan goed kunnen gebruiken? Deel dan dit bericht met de buttons onderaan deze pagina!

 

Summary
Gratis website check en conversie scan
Article Name
Gratis website check en conversie scan
Description
Met de gratis website check en conversie scan maak jij jouw website weer helemaal up-to-date en concurrerend.
Author
Add to Friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.