Hoe krijg je meer likes op Facebook?

Meer likes op FacebookDe onderstaande infographic van KISSmetrics geeft aan hoe je meer ‘likes’ op Facebook verkrijgt. Belangrijk, want ‘likes’ van updates zorgen voor viraal bereik doordat de vrienden van de ‘liker’ deze actie op hun timeline zien.

 

Kort samengevat: door regelmatig foto’s, korte posts of vragen op je Facebook pagina te plaatsen.
Bekijk de onderstaande infographic voor de details.

Meer likes op Facebook

2 thoughts on “Hoe krijg je meer likes op Facebook?

  1. Het is veel sneller en doeltreffender om je eerste paar duizend likes te kopen, dit zorgt ervoor dat je Facebook pagina in eerste instantie meer opvalt.

  2. Thijs, ik heb je reclamelink uit je reactie verwijderd maar wil hier wel even op reageren. Ja, er zijn diensten die je duizenden fans en followers beloven. Dat zijn echter sweatshop likers of mensen die geld ontvangen voor het geven van een like, en geen fans die jouw boodschap verder delen met hun vrienden. Terwijl die viraliteit nou juist de meerwaarde is van social media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.